divendres, 27 de març del 2020

Activitat música 27/3/2020. MOVIMENT I COORDINACIÓ

Bon dia! Com estau?

Abans d'explicar l'activitat d'avui, dir-vos que estem muntant un video de totes les fotos i videos que ens estau fent arribar. Acabarem de fer-ho durant els primers dies de la setmana que ve. Per tant, durant aquest cap de setmana, enviau-nos fotos o videos practicant les activitats de música o els reptes d'ed. física i podrem fer un muntatge més divertit on sortireu tots vosaltres. Recordeu que ho heu d'enviar als correus del vostre curs (primer@ceipesvedra.com, cinque@ceipesvedra.com, etc.).

L'activitat per aquests dies no només és per vosaltres. Ha de participar tota la família i així, passar una bona estona tots junts.

Consisteix en seguir el TEMPO de la música i marcar-ho amb les claus (si no teniu claus a casa, podeu fer servir les baquetes o bé algún material que teniu per casa i que pot servir, tot val), mentre ens anam desplaçant per dins els quadres que podem pintar al terra, marcar amb celo o simplement tenir les rajoles de referència.

Aquí teniu el vídeo per saber com s'ha de fer. També teniu la cançó per poder jugar.

El vídeo, és del canal de youtube de na Maria Jose Sanchez Parra, una mestra de música amb idees molt xules. Si vos agrada aquesta activitat i voleu fer-ne d'altres, segur que al seu canal trobareu moltes opcions.


ACTIVITAT

CANÇÓ PER JUGAR




Vos envio una abraçada a tots, ho estau fent super bé!! Ànims.


7 comentaris:

  1. No entenc sòc Noa de4tb

    ResponElimina
  2. Bon dia Noa, has de mirar el PRIMER VÍDEO que he posat i, amb els teus germans i els papas, heu d'intentar fer el mateix.

    ResponElimina
  3. que hi ha que fe amb el video de queen
    soc marc de 4tA

    ResponElimina
  4. Bon dia a tots. Potser no ho hagi explicat del tot clar, simplement heu de mirar el PRIMER VIDEO i intentar fer el mateix. La cançó de Queen era per si volieu fer-ho amb una música diferent però ho deixarem per a la propera. Gràcies, esper que passeu bon cap de setmana.

    ResponElimina
  5. Hola sóc na Martina. Ha estat molt divertit.🤣

    ResponElimina
  6. Holaaa. Somos Irene y Carla Vaquero,de 5C y 1B. Ha sido muy divertido.Lo hemos hecho con nuestra madre y lo hemos pasado muy bien. Graciasss

    ResponElimina

THE POLICE

 Aquesta setmana, els protagonistes són un grup de rock amb una gran varietat musical.  The Police fou un trio musical britànic de rock. Es...