divendres, 3 d’abril del 2020

Activitat música 3/4/2020. JOC D'IMITACIÓ, I UN REGAL.

Bon dia a tothom! Com estau?

Avui vos deixo per aquí una activitat que, aquí surt per parelles però que podeu jugar més persones.

Mirau el vídeo i després, llegiu les instruccions.



INSTRUCCIONS:
  1. Un de vosaltres, seguint el TEMPO de la música, ha de marcar la ruta que vulgui pels diferents papers de colors. No fa falta fer els mateixos moviments del video, podeu improvitzar.
  2. L'altre participant o els altres participants, heu d'imitar la ruta que vos acaben de fer, anant als mateixos colors, amb el mateix ordre i al TEMPO de la música.
MATERIAL.
  1. Quatre fulls o cartolines de colors. Si no ho teniu per casa, podeu pintar vosaltres els fulls o agafar diferent material que tingueu. Només necessiteu que, per tots els que jugueu, el material sigui el mateix.
  2. La cançó de "Walking to the left" que vos deixo aquí.

Bon cap de setmana a tots!

Ara na Mónica d'educació física vos vol dir unes paraules...

HOLA CHIC@S!!


Avui vos vull contar una petita història... El conte d'una mestra d'educació física que es troba feliç d'haver-vos conegut, que se sent orgullosa per tot el treball i la força que heu demostrat tenir durant el curs, però sobretot, en quests dies de quedar-se a casa. Que s'ha contagiat quests mesos de la vostra positivitat i aquesta energia ara forma part d'ella.

Ella trobarà molt a faltar les nenes i els nens als qui donava classe, i també a l'equip amb qui treballava, però se'n va amb un somriure dibuixat per tots i cada un d'ells i la motxilla plena de moments i rialles.

Fins aviat CEIP Es Vedrà, 
de part de na Mónica.


1 comentari:

  1. Hola Mónica et trobare molt a faltar.Que et vagi molt bé i moltes gracies per tot.Una abraçada molt forta. Martina 3r-A

    ResponElimina

THE POLICE

 Aquesta setmana, els protagonistes són un grup de rock amb una gran varietat musical.  The Police fou un trio musical britànic de rock. Es...